PROGRAM ZA PARTNERE

Reset & Restart

Donesite zajedničku odluku o radu na svom odnosu

Šta je program za partnere?

Prvi i osnovni nivo rada sa mnom je jedan na jedan. U opisu Individualnog programa stoji objašnjenje za to. Zašto onda partnerski odnosi spadaju u moj domen? Odgovor je jednostavan: zato što u ljubavnom odnosu dvoje ljudi imamo dve individue koje svesno žele da dele život jedna sa drugom, i ako je negde zapelo, znači da je nastao raskorak između partnera. Kroz proces rada na sebi koji svaki od partnera prolazi pojedinačno sa mnom neutrališemo taj raskorak i dovodimo do ravnoteže u odnosu, što će reći, međusobno usklađujemo nivo zrelosti i svesti između partnera čime dolazimo do harmonije koja dalje vodi do razumevanja, a kad imamo međusobno razumevanje, onda se i poštovanje uvećava, što na kraju dovodi do buđenja uspavane ljubavi, pa i strasti, jer danas je svaki partnerski odnos zatrpan svakodnevnicom, te dok ne otklonimo sav taj teret, ne možemo ni ugledati zrak sunca.

 

Kako izgleda program?

 • Zajednički definišemo problem ili probleme koji postoje između vas
 • Odredimo cilj programa (to može biti poboljšanje komunikacije, prihvatanje različitosti, uspostavljanje seksualnog života, izgradnja ili povrat međusobnog poštovanja i sl.)
 • Radimo individualne i zajedničke konsultacije (svaki oblik ima svoju svrhu)
 • Partneri imaju obavezu da urade zadatke koje dobiju u toku tih 180 dana, mimo zajedničkog aktivnog rada sa mnom
 • Održavamo otvoren i iskren odnos
 • Partneri se obavezuju na posvećen rad i okrenutost jedno ka drugom u toku programa

 

Da li je potrebna prethodna priprema?

Jeste, potrebna je. Potrebno je da zajedno uradite sledeće:

 • Donesete zajedničku odluku o radu na svom odnosu (odluka ne sme! biti donešena na nagovor drugog partnera, za šta ću vam dati obrazloženje na prvom razgovoru)
 • Stupite u kontakt sa mnom putem mejla ili pozivom na moj broj
 • Odvojite vreme za prvi razgovor
 • Obećate sebi da ćete biti potpuno iskreni prema sebi, partneru i meni
 • Obavežete se da ćete proći ceo program bez hvatanja krivina i upošljavanja linije manjeg otpora
 • Opustite se, prepustite i dozvolite sebi da doživite potpunu transformaciju.

Program je izazovan, ali oslobađajuć, i kroz njega ćete zaista osetiti promenu i doživeti sopstvenu transformaciju.  

Da bi se stare navike odbacile, a na njihovo mesto posadile nove; da bi se izgradilo nešto čega nije bilo ili pak obnovile ruševine nečeg nekada čvrstog i postojanog, potrebno je vreme i strpljenje. Danas malo ko ima bilo koje od ova dva. Zato je program osmišljen tako da traje dovoljno dugo da bi do promene moglo da dođe, sve manje od toga bi bilo neizvesno kad je u pitanju učinak, a sve preko toga smatram da bi bilo suvišno. 180 dana je nekako taman da obuhvatimo sve, upoznamo se, prepoznamo, zavolimo ponovo, probudimo strasti, povratimo poštovanje i sve što s tim ide. Uostalom, ne kaže se džaba „što je brzo, to je kuso“. Ali danas je sve instant, sve hoćemo odmah i sada, i ako može za poneti, ako može da usput rešimo problem, pa čak i onaj koji vučemo već par godina, ne razmišljajući o tome kako je moguće rešiti nešto za tren oka kada je to nešto raslo tako dugo. Samo daj da što brže, što pre, jer ne mogu da čekam. A ja kažem: „požuri polako“ i stići ćeš sve, baš kad treba, baš u pravo vreme i na pravo mesto.

OSLOBODI SEBE

I DOŽIVI POTPUNU TRANSFORMACIJU

Andrea Njegošević – BFRP, Reiki terapeut

info@oslobodisebe.rs

bahovekapi@oslobodisebe.rs

063 7865 695